11 Eylül 2018 Salı


Son günlerde kendimi hep bir yerlere bir şeyler karalarken buluyorum. Hazır yazmayı bu  kadar çok istiyorken çıktığım küçük bir tekne turunun anılarını sizlerle paylaşmak istedim.Tekne turu denince aklıma hep son ses müzik ve insan kalabalığının olduğu kocaman bir tekne gelirdi. Bütün bu negatif düşüncelerimle tüm yol boyunca enerjimi düşürsem de teknemizi görünce hepsi birer birer silindi aklımdan. Hafta içinin verdiği sakinlikten mi yoksa teknemizin küçüklüğünden midir bilinmez bizden başka hiç kimse yoktu turda.






Rüzgar çok olduğu için sadece üç koy gezebilsek de kadrajıma Siren kayalıkları takıldı.Efsaneye göre Siren adındaki kuş vücutlu güzel kadınlar bu kayalıklarda şehvetli çığlıklar atarak denizcileri yollarından alıkoyarlarmış.Ne kadar efsane olsalar da şuanda bile fotoğrafları beni alıp başka yerlere götürüyor.







Denizin ve kayalıkların güzelliğine aşık olmamak elde mi ?



Tüm bunların yanı sıra eylül ayının sakinliği sinmişti sanki tüm kıyılara. Bu sakinliğin ve mavinin yanında yapılacak en keyifli şey bana göre bir bardak kahve ve güzel bir kitaptı.  









Anıların ve pozitif insanların güzelliğine inanıyorum.
Bol kahkahalı daha güzel günlere

6 yorum

heeeeey oleeeey okeeey :)

Hahahaha becerebilmişim 🙈 hoşgeldinnn !! ☺️

çok güzel zamanlardan güzel kareler , güzel anılar biriktimişsiniz :) nice güzelliklere...

Daha mutlu günlere :)

senin bu yazın ve fotoların çok mutluluk ve huzur vericiiiii yaaaa :)

Çok teşekkür ederiimm:)

funda dene . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates